Garlic Max contine extact concentrat de usturoi. Un alt beneficiu pentru Garlic max: este inodor.
Efectele antibacteriene şi antimicrobiene ale usturoiului, precum şi efectul protector pe care îl are asupra sistemului cardiovascular, pot fi atribuite preţioşilor compuşi de sulf, responsabili şi pentru mirosu-i caracteristic. Această plantă conţine peste 200 tipuri substanţe biologic active, incluzând vitamine, aminoacizi şi enzime.
Pentru cine recomandăm ?
- Pentru reducerea riscului de apariţie a aterosclerozei şi normalizarea tensiunii arteriale.
- Ca adjuvant în tratamentele pentru reducerea colesterolului.
- Persoanelor care doresc să-şi ţină sub control nivelul grăsimilor din sânge în mod natural.
- Datorită efectului său antibiotic, poate fi administrat cu succes în caz de răceli sau tuse.
Beneficiile utilizarii Garlic Max
- Susţine sănătatea şi buna funcţionare a sistemului circulator şi cardiovascular
- Menţine presiunea sângelui la valori normale şi determină vasodilataţie periferică
- Asigură suport şi protecţie inimii prin efectul său antioxidant şi antiinflamator
- Reduce nivelul colesterolului LDL (colesterol ,,rău”)
- Previne arteroscleroza
- Ameliorează afecțiunile sistemului digestiv ca balonarea, constipaţia sau flatulența
- Oferă suport organismului împotriva virozelor, bronșitelor sau simptomelor de gripă şi răceală
Stiati ca
Ştiaţi că în Germania capsulele cu usturoi sunt sunt comercializate oficial, în magazine, ca produse pentru reducerea colesterolului ?
Mod administrare2-4 capsule gelatinoase pe zi
Ingrediente
- O capsula Garlic Max contine:
- 350 mg Extract inodor de usturoi (Allium sativum)
- 250 mg Extract de pătrunjel (Petroselium crispus)
Alte Ingrediente :Apă purificată; ulei de soia; gelatină……..q.s.
- O capsula Garlic Max contine:
- 350 mg Extract inodor de usturoi (Allium sativum)
- 250 mg Extract de pătrunjel (Petroselium crispus)
Alte Ingrediente :Apă purificată; ulei de soia; gelatină……..q.s.
Atentie !
Produsele conţinând usturoi trebuie luate întotdeauna cu o cantitate mare de apă sau suc de fructe. Dacă aveţi probleme de coagulare a sângelui sau sunteţi în aşteptarea unei intervenţii chirurgicale programate, cereţi neapărat sfatul medicului înainte de a folosi produse pe bază de usturoi. Persoanele alergice la usturoi şi/sau persoanele cu o sensibilitate la oricare dintre ingredientele active din familia Liliaceace, trebuie să încerce evitarea folosirii acestui produs. Mamele care alăptează trebuie să ţină cont de faptul că unele dintre substanţele din compoziţia usturoiului pot fi secretate în laptele matern.